Ανθρώπινο Δυναμικό

Διοικητικό Προσωπικό

Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι στελεχωμένο από έμπειρο και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει μακροχρόνια τεχνογνωσία στους τομείς της επαγγελματικής κατάρτισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξή του και στη διατήρηση της ηγετικής του θέσης στο χώρο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

ΞΥΠΟΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Εργάζεται στον Όμιλο ΔΕΛΤΑ τα τελευταία 17 χρόνια σε διάφορες θέσεις της εκπαιδευτικής διαδιακασίας. Κυρίως δραστηριοποιήθηκε ως υπεύθυνη των γραφείων ευρέσεως εργασίας του ΙΕΚ & ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ και ασχολήθηκε δυναμικά με τη συμβουλευτική και την επαγγελματική αποκατάστση των σπουδαστών. Από το 2013 ανέλαβε την ηγεσία του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., του οποίου τη δραστηριότητα επέκτεινε, εγκαινιάζοντας το 2015 με μεγάλη επιτυχία το ΙΙΕΚ του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ στην πόλη των Χανίων.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΛΛΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Από το 2008 είναι Διευθύντρια Κατάρτισης του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική εκπείδευση ενηλίκων από το 1998, καθώς έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει, συντονίσει και αξιολογήσει εκαντοντάδες προγράμματα κατάρτισης. Παράλληλα, συμμετέχει συστηματικά σε εθνικά και διεθνή συνέδρια, forum και working groups, ώστε να είναι ενήμερη για όλες τις σύγχρονες τάσεις και τις εξελίξεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΑΠΑΛΕΞΑΚΗ ΕΛΕΝΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στο ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ από 1999, κυρίως στο Σχεδιασμό και την Υλοποίηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανέργων και Εργαζομένων. Διετέλεσε Υπεύθυνη Προώθησης στην Απασχόληση έως το 2005 και Προϊσταμένη του παραρτήματος του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ στον Πύργο για μια εξαετία από το 2005 έως το 2011. Μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη των Ευαίσθητων Κοινωνικά Ομάδων.

ΧΑΤΖΗΤΟΛΙΟΥ ΦΑΙΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Εργάζεται στο ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ από το 2001 αρχικά ως στέλεχος του Γραφείου Προώθησης στην Απασχόληση. Στη συνέχεια ασχολήθηκε συστηματικά με την προώθηση επιδοτούμενων προγραμμάτων που αφορούν  σε κατάρτιση εργαζομένων επιχειρήσεων.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 2003 ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο Οικονομικό Τμήμα του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ και από το 2011 είναι υπεύθυνη κατάρτισης οικονομικών προσφορών και προϋπολογισμών, καθώς και της οικονομικής διαχείρισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΛΙΤΣΑ – ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Διαθέτει πάνω από 25 χρόνια αδιάλειπτη επαγγελματική εμπειρία ως λογίστρια. Στο Λογιστήριο του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ εργάζεται από το 1994 ως Βοηθός Λογιστή. Σήμερα είναι υπεύθυνη του λογιστηρίου του ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ τόσο για την έδρα του στην Αθήνα, όσο και για το παράρτημα των Χανίων. Τέλος

ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΕΑΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στις Πολιτικές Επιστήμες. Ξεκίνησε να εργάζεται στο παράρτημα του Κ.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στα Χανιά το 1999 με κύρια απασχόληση την υλοποίηση και τον συντονισμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άνεργους και εργαζόμενους. Από το 2009 ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διοίκηση του παραρτήματος.

Εκπαιδευτές

Το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεργάζεται με ομάδα εκπαιδευτών, τους οποίους αντλεί από το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (πρώην Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) και ανταποκρίνονται στο σύγχρονο προφίλ του Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης, όπως αυτό προσδιορίζεται από τις ανάγκες της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Εφόσον ενδιαφέρεστε για συνεργασία με το ΚΕΚ ΔΕΛΤΑ μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το μήνυμά σας